OM OSS

SPORTSLÅVEN

Rådhusgata 38, 3015 Drammen

Tlf. 91185988 / 92295241

 

   ÅPNINGSTIDER:

Sommerstid henviser vi til nettbutikken vår. Men ta gjerne kontakt så åpner vi butikken for deg.

 

Åpningstider vinter:

Man - fre  11-18

Lørdag 10-15

.

 

Dersom vi må ut et ærend er vi ikke langt unna. Ring oss gjerne.

Tlf 91185988 el 92295241. 

                                                              

Sportslåven er en nisjebutikk med fagområde alpint, også randonnee. Vi selger alpinski, utstyr, skredutstyr, klær og div stæsj. Vi tilpasser støvler og støper såler fra Superfeet slik at også de med vondter skal ha en bra dag på ski.

Sommerstid har vi sommer- og fritidstøy, hengekøyer, solbriller, capser etc. Butikken har ingen faste åpningstider på sommeren, så det henvises i hovedsak til nettbutikken. Men du treffer oss alltid på telefonen og vi er stort sett ikke langt unna og kan møte deg i butikken etter avtale.

Vi er en skiglad familie bestående av meg, Petter Schie, som avdanket skiboms, flyvertinna med sans for orden og en sønn ble født med ski på bena. Friluft ligger oss nært. Om sommeren er vi begge glad i sjø og fjell. Noe som vil gjenspeile butikken. Vår lidenskap ligger i riktig utstyr til riktig pris. Vi tar mor med 2 graviditeter bak seg seriøst. På lik linje tar vi imot skikjøreren som har 70 skidøgn og setter han opp med et utstyr så han fortsatt har råd til en øl og ei kul lue! Og har du en skavank? Ja, la oss hjelpe deg med det også!
 

Sportslåven åpnet på Ballerud gård på Høvik i 1988 med Tage Krogrsrud og Eivind Nicander. Begge så et marked for brukt sports utstyr. Eivind trakk seg ut da Sportslåven fikk en dreining mot mer nytt utstyr. Sportslåven ble overtatt av familien Brendtsrud ved Rune og Jan Erik i 1996. For så å drifte på Tage Krogrsud sin «lest» frem til 2001. Jeg, Petter Schie, drev butikken sammen med Rune Brendsrud frem til 2003. Jeg overtok da Sportslåven og driftet kun vinter frem til låven brant ned i mars 2015. 2 1/2 år senere åpnet jeg Sportslåven på nytt, men i Drammen, nærmere bestemt Tomtegata 29, vis a vis CC Kjøpesenter.

IMG_1952